Toiminta

Sisäharjoitukset syyskuu – huhtikuu

Sisäharjoitukset alkavat syyskuun ensimmäinen keskiviikko ja jatkuvat kerran viikossa huhtikuun loppuun asti (arkipyhiä ja parin viikon joululomaa lukuun ottamatta). Harjoitukset ovat aina keskiviikkoisin klo 17 – 18.30. Jokaisella harjoituskerralla tehdään yang taiji 24 liikkeen sarjaa, kun taas miekkasarjaa (32 liikettä) ja viuhkasarjaa tehdään kiinnostuksen mukaan. Harjoitukset sopivat sekä aloittelijalle että edistyneelle.

Hinta on 70 euroa koko vuodelta tai 40 euroa syys- tai kevätkaudelta. Hintaan sisältyy harjoitusmaksu, jäsenmaksu ja verkkosivuillamme olevat taiji-videot (kerro, jos haluat päästä katsomaan videoita). Kertamaksu on 5 euroa. Harjoituspaikka: Olympiakatu 16 A (kellarikerros).

Ilmoittautumiset osoitteeseen info@vaasantaiji.fi.

Kesäharjoitukset ulkona

Taiji kesäharjoitukset kerran viikossa toukokuu – elokuu Vaasan Tiklaspuistossa.


Näytä suurempi kartta

Tyky-toiminta (työkykyä ylläpitävä toiminta)

Tyky-kursseja järjestetään ryhmille Vaasassa tai Vaasan lähialueilla. Hinta on ryhmäkoon mukaan.

Tyky-hinnat/tunti ovat seuraavat:
1–10 henkilöä 60 euroa
11–20 henkilöä 80 euroa
21+ henkilöä 100 euroa

Harjoittelupaikasta voidaan neuvotella; se voi olla Vaasan Taijin harjoitustila, jokin toinen harjoitustila tai ulkoalue. Tilaava ryhmä maksaa mahdollisen salivuokran, jos harjoittelupaikkana on jokin muu kuin Vaasan Taijin harjoitustila. Jos paikka ei ole Vaasan keskustassa, hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,45 euroa/km.